9 redenen op zeoliet te proberen

 

1. Bescherming tegen toxines

Zeoliet biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van toxines, die tegenwoordig veel voorkomen in ons milieu, waardoor er een grotere kans is op ‘toxic overload’ van ons lichaam.

 

2. Verdediging tegen vrije radicalen

Toxines zijn de voornaamste producenten van vrije radicalen, waarvan wetenschappers denken dat ze een rol spelen bij de meest voorkomende ziektes van tegenwoordig.

 

3. Ondersteuning voor een gezonde lever en nieren

De lever en nieren zijn de voornaamste 2 detoxificatie organen, verantwoordleijk voor het wegfilteren van slechte stoffen. Indien een lichaam dus continue hoge doseringen van vervuilende stoffen binnenkrijgt, zulen de lever en de nieren verzadigd raken en uiteindelijk niet meer goed functioneren. Zeoliet kan helpen om de druk om te filteren van deze organen te halen, waardoor een gezonde functie wordt ondersteund.

 

4. Bloed/orgaan verzuring

Onderzoek suggereert dat ons dieet van tegenwoordig – vol met toxische stoffen – bijdraagt aan de stijgende hoeveelheid zuur in ons bloed en weefsel. Deze zuur-base balansverstoring wordt als bron gezien voor veel ziektes. Zeoliet herstelt de pH van ons lichaam en gaat deze verzuring dus tegen.

 

5. Eliminatie van indringers

Onderzoek suggereert dat zeoliet ook aan lichaamsvreemde deeltjes kan binden, waardoor het de activiteit daarvan neutraliseert.

 

6. Bloed-glucose in balans

Experts zeggen dat zeoliet ook aan ‘vrije’ glucose bindt, waarmee het helpt om onmodige glucose in het bloed te elimineren.

 

7. Verbeterde spijsvertering

Wetenschappers hebben ontdekt dat zeoliet helpt degen diarree (vanwege de water-absorberende eigenschappen) en mogelijk de opname van voedingsstoffen in de darmen verbetert.

 

8. Vermindering van allergie

Omdat veel allergieen veroorzaakt worden door toxines en andere lichaamsvreemde stoffen in het lichaam, kan zeoliet het risico en/of de ernst van allergieen reduceren door dergelijke lichaamsvreemde stoffen weg te vangen.

 

9. Veiligheid

Bij elk onderzoek met zeoliet is gebleken dat het compleet veilig is om in te nemen, zelfs voor kinderen en zwangere vrouwen.

SYMPTOMEN VAN TOXIC OVERLOAD

Zo herken je of je teveel toxines in je lichaam hebt:  Eerste symptomen:

 

Laag energieniveau

Vermoeidheid

Darmproblemen

Zwakke spieren

Verwardheid

Lees meer