zeoliet logo

gratis verzenden

bij orders vanaf 50 euro

sporters herstellen beter

Omdat zeoliet in staat is binnen 5 uur toxines uit ons lichaam te verwijderen, werd in de USA een studie uitgevoerd om vast te stellen of het gebruik van geactiveerde vloeibare zeoliet op een of andere manier de hersteltijd van inspanningen zou reduceren of de hoeveelheid pijn die werd gevoeld tijdens een workout zou vernminderen.

Er werd aan 500 vrijwilligers atleten – 250 hiervan noemden zichzelf competitieve atleten en 250 zeiden dat ze  ‘recreatief’ deelnamen aan oefeningen – gevraagd deel te nemen. elke atleet kreeg 1 flesje geactiveerde vloeibare zeoliet en er werd gevraagd of ze hun ervaringen gedurende een periode van 30 dagen wilden bijhouden.

Er kwamen 357 reacties terug. De onderzoekers vonden het volgende:

* Deelnemers in alle sporten en op alle niveaus rapporteerden verbeteringen in zowel de ervaren pijn en de hersteltijd na de workout.

* 82.8% van de competitieve atleten meldden een gemiddelde tot significante vermindering in post- workout hersteltijd en ervaren pijn, terwijl

* 47% rapporteerde over een  verbetering in hun atletische prestaties. 

* 76.5% van alle recreationele deelnemers rapporteerde een significante verbetering terwijl

* 85% van de recreationele wielrenners een performance boost meldden.

* 70% van de recreationele hardlopers gaf aan een gemiddelde tot significante reductie in post- work out hersteltijd te ervaren.”

(onderzoek: James L Flowers en Rik J Deitsch- Supplementation with Activated Liquid Zeolite suspension improves post-workout recovery and perceived levels of pain in competitive and non-competitive athletes.)

Interesse? Bestel vandaag nog uw detox-pakket!