retourbeleid

Terugbetaal – en retourneringsbeleid

Ons beleid voor terugbetalingen en retourzendingen geldt gedurende 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of ruil aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw product ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Retourneren

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een bon of aankoopbewijs nodig.

Stuur alsjeblieft uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke terugbetalingen worden toegekend:

  • Elk item dat niet in zijn originele staat is, beschadigd is of ontbrekende onderdelen heeft om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn. Dat geldt ook voor alle labels en kaartjes die aan het artikel vastzitten.
  • Elk item dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.

Terugbetalingen

Nadat we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen of uw terugbetaling is goedgekeurd of afgewezen.

Als uw betaling is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt automatisch een creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode binnen een bepaald aantal dagen toegepast.

Late Of Ontbrekende Terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst opnieuw uw bankrekening.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt verwerkt.

Neem daarna contact op met uw bank. Er zit vaak wat verwerkingstijd tussen voordat een terugbetaling wordt verwerkt.

Als u dit allemaal hebt gedaan en u hebt nog steeds uw terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@zeoliet-detox.nl

Retourzendingen Verzenden

Om uw product te retourneren, moet u uw product sturen naar: Zeoliet-detox.nl, Citerlaan 71, 3438 CC Nieuwegein. Indien u de retourzending bij ons vooraf per email aanmeldt, kunt u een verzoek indienen om een retourlabel toegestuurd te krijgen, zodat u geen verzendkosten betaalt. Anders bent u verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw product. Verzendkosten zijn niet-terugbetaalbaar. Als u een terugbetaling ontvangt, wordt het bedrag van de retour verzendkosten in mindering gebracht op je terugbetaling.

Als u duurdere items retourneert, kun u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of verzendverzekering af te sluiten. We garanderen niet dat we uw geretourneerde product zullen ontvangen.

Hulp Nodig?

Neem contact met ons op via info@zeoliet-detox.nl voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retourzendingen.