Wat is Pure Body?

Pure Body is een natuurlijke manier om je lichaam ontgiften van schadelijke zware metalen en toxines—met een  geconcentreerde vloeibare suspensie van clinoptiloliet zeoliet en puur water—en het is geschikt voor dagelijks gebruik.

Wat zijn de ingredienten in Pure Body?

Het zijn er slechts 2… clinoptiloliet (zeoliet) en puur water. Pure Body is vrij van conservatieven, gluten, genetisch gemodicificeerde stoffen en het is geheel natuurlijk.

Is Pure Body kosher?

– Ja, Pure Body is gecertificeerd kosher.

Wat is een zeoliet?

Zeolieten zijn een klasse van mineralen die gevormd worden door de chemische reactie van vulkanisch as met zeewater. Ze hebben een drie-dimensionale kritallijne structuur met open porien of kanalen die eruit zien als een honingraat  (of kooi) en het zijn een van de weinige negatief-geladen mineralen in de natuure. Er zijn meer dan 40 natuurlijke zeolieten en wel 150 synthetische zeolieten in gebruik vandaag de dag.

Hoe werken zeolieten?

De poreuze natuur van de zeoliet “kooi” en zijn negatieve laden, zorgen ervoor dat de selectieve uitwisseling van positief-geladen toxines kan plaatsvinden. Binnenin elke zeoliet zittenpositier-geladen uitwisselbare (lichtere) metalen die bekend staan als cationen, meestal calcium, magnesium, natrium en kalium.
Deze ionen worden losjes vastgehouden en kunnen makkelijk worden vervangen door andere stoffen, zoals toxische zware metalen of andere organische stoffen in een proces dat kationische uitwisseling heet.  Zeolieten hebben een voorkeur of aantrekking op zware metalen vanwege de positieve lading en passende vorm van zware metalen binnenin de zeoliet kooi.

Welke toxines kan zeoliet verwijderen?

Zeoliet Clinoptiloliet helpt om zware metalen en positief-geladen toxines en vluchtige organische stoffen (VOCs) te verwijderen, waaronder:
• Aluminium
• Lood
• Kwik
• Cadmium
• Arseen
• Radioactieve Metalen
• Nitrosamines
• Bisphenol-A
• Touleen
• Benzeen
• verdelginsmiddelen
• onkruid verdelgers

Kan ik Pure Body innemen samen met mijn supplementen?

Ja! natuurlijke voedingssupplementen zijn volledig biologisch opneembaar voor het lichaam (in tegenstelling tot synthetische of geisoleerde, die een lage positieve lading kunnen creeeren) en zullen niet worden gevangen door de  zeoliet.

Hoe werken zeolieten?Wat zijn de gezondheidsvoordelen met zeoliet?

Als zware metalen en toxines worden verwijderd, kan het lichaam op een optimaal niveau functioneren. Vanwege het ondersteunen van het immuun systeem, het wegvangen van vrije radicalen en het helpen balanceren van de pH van het licaam, kunnen effecten als verbeterde energie niveaus, een diepere slaap, verbeterde focus en helderheid en een algeheel gevoel van welzijn optreden.
Als natuurlijk mineraal zijn zeolieten geen drugs. Als voedingssupplement is Pure Body niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of te voorkomen.

Hoe lang blijft zeoliet in het lichaam?

Nadat het is ingenomen komt de zeoliet Clinoptiloliet direct in aanraking met toxines en via catodische uitwisseling vangt en sluit het toxines op binnenin zijn zeoliet kooien. Zeoliet wordt niet opgeslagen in het lichaam.
De zeoliet zal ongeveer 4 tot 6 uur actief blijven in het lichaam, voordat het wordt uitgescheiden via de normale lichaamsprocessen. Vanwege dit korte tijdsbestek in het lichaam, wordt geadviseerd om de Pure Body drie maal per dag in te nemen voor een optimale detoxificatie.

Waarom wordt alleen clinoptiloliet zeoliet gebruikt in Pure Body?

Clinoptiloliet is veel bestudeerd vanwege de effectiviteit en veiligheid, met meer dan 300 studies op de National Institutes of Health website (PubMed.org). Andere zeoliten zijn niet bestudeerd en hoewel de meeste types zeoliet inert zijn  (zoals de onze), kunnen sommigen toxisch zijn.

Verwijderen zeolieten de “goede” mineralen naast de “slechte” zware metalen?

Nee, zeolieten hebben alleen een affiniteit voor zware metalen en toxines. Dat komt omdat zware metalen klein zijn in grootte en hoog in positieve lading. Hoe kleiner en positiever geladen de toxine is, des te groter is de verbintenis en des te meer aanknopingspunten het heeft met het zeoliet. Bijvoorbeeld, arseen heeft een lading van  +3 en een atoom radius van ongeveer 1.8 angstroms, terwijl kalium een lading heeft van slechts +1 en een atoom  radius van ongeveer 2.8 angstroms. Met zijn kleinere grootte en hogere lading, bindt de arseen met een zeer hoge affiniteit met het zeoliet terwijl de kalium geen affiniteit heeft. Zeolieten vertonen ook adsorptie eigenschappen, waardoor hooggeladen toxines aan de oppervlakte blijven plakken en het lichaam uit getransporteerd worden.

Zijn er bijwerkingen van het gebruik van zeolieten?

Het zeoliet Clinoptiloliet heeft de status van GRAS (Generally Recognized As Safe) gekregen van de  Food and Drug Administration. Omdat zeolieten water zullen aantrekken om het detoxificatie proces te faciliteren, is het drinken van voldoende hoeveelheden gefilterd water aan te raden (8 tot 10 glazen per dag). Als er enige tekenen van  dehydratie optredenr (hoofdpijn, vermoeidheid), verhoog dan de hoeveelheid water die je drinkt of verlaag je zeoliet hoeveelheid voor die dag.

Hoe wordt zeoliet opgenomen in het lichaam?

Wanneer het de juiste grootte heeft, wordt zeoliet geabsorbeerd in de dunne darm (vingers). De meeste andere  zeoliet supplementen hebben een klein percentage van sub-micron deeltjes, en dus gaat het grootste deel naar de dikke darm voor een gelimiteerd detox effect.
Pure Body ondergaat een gepatenteerd proces om een deeltjes grootte van 0.3 microns (gemiddelde grootte) te creeeren en dus wordt het overgrote deel van de deeltjes dat kleiner is dan 0.2 microns geabsorbeerd via de dunne darm, en een klein percentage gaat voor naar de dikke darm. Waarom zo kleinZeolieten lossen niet op in water, vandaar dat ze het absorptie mechanisme van veel voedsel en medicatie niet kunnen gebruiken, en dus moet het enkel en alleen via zijn grootte in de bloedbaan terecht komen.

Als zeoliet is gevormd van silicium en aluminium, kan er dan aluminium worden losgelaten in het lichaam?

Nee. Er zit geen  “vrij” aluminium in het zeoliet; het is deel van de moleculaire structuur van het zeoliet. Deze vorm van aluminium is volledig inert en geen interactie aangaan met het lichaam, in welke vorm dan ook, zoals aangetoond is in vele studies.
Dit werd verder gedemonstreerd door een derde partij die een chemische analyse uitvoerde, waarbij de zeoliet kooi wordt opgelost met behulp van een sterke zuurmix genaamd Aqua Regia, en vertoont de chemische eigenschappen van aluminum. echter, in de chemische analyse van het eindproduct, dat toont wat de biologische afbreekbaarheid is, zat GEEN vrij  aluminium.
De moleculaire structuur van zeoliet is onverwoestbaar in het lichaam. Zeolieten zijn noch oplosbaar in water, noch in vet, en het molecuul kan tegen grote hitte.

Zal zeoliet tandvullingen of kunstheupen verwijderen?

Nee. De zeoliet kooien kunnen alleen vrije metalen en toxines die vrij rondzweven in het bloed vangen en vastzetten — het moet in contact komen met het individuele positief-geladen deeltje.

Kunnen kinderen Pure Body nemen?

Ja. Het zeoliet Clinoptiloliet heeft de GRAS (Generally Recognized As Safe) status gekregen van de FDA. Verminder het aantal druppels in proportie met de grootte van het kind.

Kan een zwangere vrouw Pure Body nemen?

Hoewel het zeoliet Clinoptiloliet de status GRAS (Generally Recognized As Safe) gekregen heeft van de  FDA, en meerdere studies zijn uitgevoerd op zwangere diere, zijn er nog geen studies gedaan op zwangere vrouwen. Zoals met elk supplement, zou elke persoon zijn of haar arts eerst moeten raadplegen.

Kunnen huisdieren Pure Body gebruiken?

Ja, alle dieren kunnen baat hebben van het zeoliet Clinoptiloliet. Aangezien huisdieren vaak direct worden blootgesteld aan zware metalen en toxines op straattegels of  met pesticide behandelde parken, kunnen ze voordeel hebben van detoxificatie. Voeg eenvoudigweg wat druppels toe aan hun water.