Wat is Zeoliet?

 

Zeoliet is een natuurlijk voorkomend kristallijn mineraal dat voornamelijk wordt aangetroffen in rotsafzettingen. Zeoliet is in staat om selectief toxische deeltjes aan te trekken en te binden, of het nu zware metalen, radioactieve deeltjes, virussen of andere carcinogenen zijn die een factor spelen in chronische ziekten, en deze deeltjes veilig af te voeren voordat ze de gezondheid negatief beïnvloeden.

 

Zeoliet wordt gevormd door de kristallisatie van vulkanisch gesteente en as wanneer deze gedurende miljoenen jaren in contact staan met zoet of zout grondwater. Zeoliet is negatief geladen en de kristallijne structuur vormt ‘kooien’ waarin positieve deeltjes zitten. Deze deeltjes verwisselen in het lichaam met positiever geladen toxines, die stevig worden gebonden en volledig worden uitgescheiden. Zware metalen, pesticiden en herbiciden verlaten allemaal het systeem; ze worden niet ergens anders in het lichaam opgeslagen! 40% van het zeoliet bindt aan zware metalen in ons darmstelsel en 60% bindt aan toxines in de bloedbaan en op cellulair niveau.

 

Zeoliet wordt door Touchstone Essentials verkocht onder de naam Pure Body; het is een waterige oplossing waar je 3x daags 5 druppels van inneemt met water of sap; een volledige Detox-kuur duurt 2-3 maanden, maar is afhankelijk van de toxiciteit van iemands lichaam.

Bestellen

SYMPTOMEN VAN TOXIC OVERLOAD

Zo herken je of je teveel toxines in je lichaam hebt:  Eerste symptomen:

 

Laag energieniveau

Vermoeidheid

Darmproblemen

Zwakke spieren

Verwardheid

Lees meer

9 redenen

1.Bescherming tegen toxines

2.Verdediging tegen vrije radicalen

3.Ondersteuning voor een gezonde lever en nieren

4.Bloed/orgaan verzuring

5.Eliminatie van virussen

6.Bloed-glucose in balans

7.Verbeterde spijsvertering

8.Vermindering van allergie

9.Veiligheid

Lees meer