zeoliet logo

gratis verzenden

bij orders vanaf 50 euro

zeoliet ook voor dieren

Toxines bedreigen onze huisdieren op vrijwel dezelfde manieren als in mensen. Voortdurende blootstelling aan toxines in de omgeving kan de voornaamste systemen in het dierenlichaam negatief beinvloeden. Wanneer het lichaam niet langer zelf in staat is om effectief de opbouw van schadelijke toxines teniet te doen, dan volgt ziekte.

Zeoliten kunnen toxines, zware metalen, radio-actieve deeltjes, virussen en andere carcinogen die bijdragen aan chronische ziektes aantrekken en binden. Vervolgens worden deze stoffen veilig geelimineerd, voordat ze de gezondheid van uw huisdier kunnen beinvloeden. Het verlaagt dus het risico dat uw huisdier een ziekte krijgt en door het gebruik van Pure Body krijgt uw huisdier meer energie, een betere algehele gezondheid en dus een langer leven!

Alle dieren en vogels kunnen baat hebben bij het gebruik van Pure Body om hun lichaam te detoxen. Dieren waarover al gerapporteerd is dat het gebruik positieve effecten heeft zijn onder andere paarden, honden, katten, vogels, vissen, slangen, konijnen, cavia’s, reptielen en amfibieen.

Interesse? Bestel vandaag nog jouw detox pakket!